<

Noen ganger må man gi slipp på noe for å oppnå noe annet (Hcfan)
Om Hotel Cæsar Kontakt Hcfan Utfordringer Hcfan i media Nyhetsbrev fra Hotel Cæsar

Noen ganger må man gi slipp på noe for å oppnå noe annet

Hei alle sammen!

Nå er det veldig lenge siden sist, og jeg vet mange har lurt på hvor jeg har blitt av. Og selv om jeg skrev et lite innlegg om det i høst, vil jeg komme med en skikkelig forklaring nå. Det har seg nemlig slikt at jeg nå etter mange måneders tenking har bestemt meg for å skrive mitt siste innlegg her inne på bloggen. Mye fordi jeg nå vil fokusere på fremtiden min. 

 


Foto: VG

 

I høst startet jeg på Danvik Folkehøgskole på TV-produksjon og gikk inn med den innstillingen at jeg skulle fortsette med bloggen, men det klarte jeg ikke. Tiden strakk ikke til, og selv om tiden er litt mer fri nå har jeg rett og slett ingen motivasjon til å drive bloggen videre lenger. Når jeg skrev mitt siste innlegg i september i fjor var jeg dritt lei. Ikke dritt lei av Cæsar, men dritt lei av bloggen. Jeg var lei av å sitte å screene episodene, jeg var lei av å føle jeg måtte komme med mine spekulasjoner. Tro meg det har alltid vært gøy, men etterhvert følte jeg at det var mer en ting jeg måtte gjøre enn en ting jeg gjorde fordi jeg synes det var gøy. Og det har ingen ting med Hotel Cæsar og gjøre. For Hotel Cæsar elsker jeg like mye fortsatt, jeg har bare ikke lenger denne motivasjonen til å skrive om det. 

Når jeg satt meg ned i februar 2011 og skrev mitt første blogginnlegg på bloggen hadde jeg ingen anelse om hvor mye oppmerksomhet jeg faktisk skulle få via bloggen. Jeg startet først bloggen opp som anonym, fordi jeg var redd for å bli mobbet, fordi jeg var en gutt som blogget. Jeg var redd for at det jeg allerede tenkte om meg selv skulle vekke enda større mistanke. Legningen min. Fordi jeg kom jo faktisk også ut av skapet via bloggen. Via bloggen tok jeg det store steget og bestemte meg for at jeg skal drite i hva andre mener om meg og være meg selv. Også på den måten har bloggen hjulpet meg veldig mye. Bloggen har utviklet meg som person og gjort meg til den jeg er i dag. Og selv om mange har tenkt at jeg er gal fordi jeg er så stor fan har jeg ikke latt det gå innpå meg. Nettopp fordi man skal ikke la andre sine meninger forme deg som person. Man skal være sine egne personer. Det føler jeg bloggen har fått være med på og få meg til å forstå. Og selv om det bare er en Cæsar-blogg føler jeg dere har fått blitt litt kjent med meg som person også. 


Foto: Marcus Lauvik Salvesen

 

Jeg har opplevd mye gjennom denne bloggen og den har fått mye oppmerksomhet. Jeg har fått besøke settet opptil flere ganger, jeg har vært i aviser, jeg har vært på TV, jeg har vært på Radio, jeg har kjempet, jeg har grått, jeg har jublet og mye mer. Bloggen har dratt meg gjennom en berg og dal bane av følelser. Og det er jeg så utrolig takknemlig for. Jeg er så utrolig takknemlig for alle menneskene jeg har blitt kjent med, alle de ansatte jeg har møtt, skuespillerene og all den oppmerksomheten bloggen faktisk har fått. Noe jeg aldri trodde skulle skje når jeg trykket publiser i 2011. 

Grunnen til at jeg nå velger å skrive mitt siste innlegg er fordi jeg vil satse på fremtiden min. Jeg har nå blitt 20 år og mine største valg når det kommer til arbeid, skole og fremtid skal tas. Nå har jeg også fått praksisplass i Se&Hør til høsten og skal jobbe der i ni måneder, noe som jeg gleder meg utrolig mye til. Jeg har alltid vært interessert i media. Jeg har alltid vært glad i å skrive, glad i å ta bilder, glad i kjendiser, filmer, tv-serier og filming. Det har alltid vært noe med dette yrket som har inspirert meg til å ville gjøre alt for å faktisk skaffe meg selv en fremtid innenfor denne bransjen. Det er vell kanskje også derfor jeg har tatt mine valg så offentlig som jeg har gjort de siste årene. Jeg har prøvd å skape meg et "image" om man kan kalle det det, et litt kjent navn. Nå skal ikke jeg komme her å påstå at jeg er noe kjendis, men det går faktisk an og finne mye informasjon om meg om du googler meg. Og ja det høres kanskje selvopptatt ut, men for å komme inn i bransjen er det alltid greit og kanskje ha et navn samtidig som personlighet og erfaring har mye og si. Noe jeg føler jeg har. Jeg vil jobbe innenfor bransjen og jeg vil være en del av fremtidens medienorge, og da er dessverre tiden inne for meg og ta avskjed med bloggen. Jeg vil rett og slett fokusere på min fremtid og det føler jeg ikke denne bloggen vil gi meg lenger siden jeg bare blogger om en tv-serie. 

 


Foto: TV 2

Jeg elsker fortsatt Hotel Cæsar og følger like mye med som før, men nå koser jeg meg mer med hver episode. Nå kan jeg sette meg ned og se en episode uten å tenke at nå må jeg skrive et blogginnlegg. Jeg kan engasjere meg mer og være en trofast blodfan. Og tross alt så er jo ikke dette en konkurranse om hvem som er mest fan, men jeg føler liksom bare at den perioden i livet mitt er tilbakelagt. Jeg vil ha en viss tillit ute i bransjen uansett om det blir journalistikk, tv eller film. Fordi det er virkelig det jeg vil. Jeg vil jobbe med dette. Jeg kommer fortsatt til å engasjere meg innenfor Cæsar, men via andre kanaler og andre måter. Jeg har for eksempel nå satt hovedfokuset mitt på fritiden til å bygge opp min youtubekanal som du finner her. Der kan jeg vise meg selv fra flere sider samtidig som jeg får vist litt av hva jeg liker å drive på med. 

 


Foto: Tonje Næss

Tilslutt vil jeg bare takke til alle dere som har følgt meg på meg. Jeg vil takke til den fantastiske Cæsar-staben for alt jeg har fått opplevd og alt det gøye bloggen har gjort for meg. Bloggen har som sagt vært med på og forme meg som person og uten bloggen vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag. Jeg har blitt mer sikker på meg selv. Og selv om mine meninger og slike ting lenger ikke skal formidles gjennom bloggen vil det nok komme på sosiale medier og youtube. Tusen takk for alle fantastiske øyeblikk og tusen takk til alle de fantastiske menneskene jeg har møtt, dere er gode. Spesielt min godeste Cæsargjeng. Dere har en spesiell plass i midt hjerte. Kontakten holdes for det om dette kapittelet avsluttes. Og Cæsar skal jeg fortsette å følge med på helt til siste episode er vist. Jeg er så sykt takknemlig <3

Og forresten dere kan se meg som statist i Hotel Cæsar sin musikal-episode 1. Juni som også er episode 3000. Nå vet ikke jeg hvor godt jeg synes, men jeg er nå i mengden der og det var en utrolig gøy opplevelse å få være med på og spille inn <3

 

<3 Lots Of Love <3

Ole Johannes Ferkingstad 


 • H.K. Fauskanger

  06.04.2016 kl.14:29
  Tusen takk for innsatsen! Bloggen din var på mange måter en nyttig ressurs og BLE besøkt, selv om vi leserne nok ikke alltid var så flittige til å skrive kommentarer og gi tilbakemelding som vi burde vært.

  På en måte er det litt trist å se bloggen bli nedlagt, og jeg håper arkivene med sitt rikholdige bildemateriale fortsatt vil være tilgjengelige.

  Men uansett: Lykke til videre!
  10.04.2016 kl.17:40
  H.K. Fauskanger: Tusen takk for det, det var veldig gøy å høre :) Bloggen kommer ikke til å slettes, så det rikholdige arkivet vil bestå :)


  Skriv en ny kommentar

  Ole Johannes Ferkingstad (Hcfan)

  Fanblogg om Hotel Cæsar. Her kommer de nyeste nyhetene om Hotel Cæsar, Spoilere, nye episoder osv. Henvendelser til ole_johannes123@hotmail.com

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits